Как да се справим с негативната енергия около нас? Без значение

...
Как да се справим с негативната енергия около нас? Без значение
Коментари Харесай

Как да се справим с негативната енергия около нас?


Как да се оправим с отрицателната сила към нас? Без значение дали желаете или не, в ежедневното си другарство и контакти, може би сте принудени да се срещате с хора, които не са ви изключително приятни.

Но вместо да се противите, приемете, че хората са разнообразни. В идващите редове ще ви споделим няколко дребни трикове, които могат да ви оказват помощ да се справите с отрицателните хора. Ето и кои са те:

Един от проблемите, които се случват, когато сте към човек с негативна сила, е че елементарно можете да дадете мълчешком позволение на този човек да открадне положителното ви въодушевление или пък по различен метод да повлияе на личното ви положение на мозъка по отрицателен метод. Вземете решение да държите на себе си и силата си и откажете да позволите на отрицателния човек да ви има.

В антични времена воините са носили защитни амулети в борба. И през днешния ден можете да извършите същото. Доверяването на силата на тези скъпи, антични реликви на земята може да е най-хубавото нещо, което вършиме за себе си през днешния ден. Въпреки че има няколко кристала, свързани със отбраната, чистият кварц се откроява като един от най-хубавите и най-ефективни способи за отбиване на негативна сила. Можете също да опитате да носите черен нефрит, за който е известно, че държи отрицателните хора надалеч.

Усещате ли, че би трябвало да се справяте с човек или обстановка, за които разбирате, че са нездравословни? Защитете силата си, като слушате инстинктите си, написа az-jenata.bg. Лесно ще се ориентирате кой или какво не е положително за вас по това по какъв начин се чувствате. Ако ви оставят да се чувствате изцедени, разсеяни и малко претрупани, може би има причина за това. Обърнете внимание и ограничете излагането си на всичко и всеки, който ви кара да се чувствате обезверени и в неприятно въодушевление.

Обикновено се счита за жестоко да игнорирате други хора, като се отнасяте безмълвно с тях. Въпреки това, в случай че желаете да се справите с сложен за вас човек, изследванията демонстрират, че безмълвното отношение към някого може да бъде по-лесен метод за взаимоотношение с такава персона, в сравнение с провеждането на същински диалог. Констатациите допускат, че безмълвното отношение може да се употребява като тактика за опазване на умствени запаси, които другояче биха били изчерпани от взаимоотношение с някого, с който по този начин или другояче не бихте желали да прекарвате време дружно.

Представете си, че сте заобиколени от предпазващ щит. Представете си себе си с аура от позитивна сила, която ви заобикаля и се излъчва на открито от вас. Използвайте въображението си, с цел да си визиите по какъв начин желаете да се чувствате, когато сте в наличието на човек, който е податлив да източи позитивната сила напряко от вас. Този развой на работа с картини работи, тъй като е форма на релаксираща процедура.

Разчистването на бъркотията вкъщи, на работа и в главата ви е мощен метод да отбраните силата си. Поддържането на устойчиво, крепко психическо положение е мъчно, когато сте обградени от всички страни от физически и прочувствени трудности. Този вид среда се поддава повече на вълнения, безпорядък и стрес. Изчистете непотребното. Отървете се от неща, които не ви носят никаква изгода – от остарели облекла, които в никакъв случай повече няма да облечете; от предизвикващи безпокойствие обществени медии и изключително от токсични хора. Спрете да ги следвате в обществените мрежи или прекратете другарството си с тях. Дори да ви е мъчно, запомнете, че си заслужава.

Проблемът с отрицателните хора е, че имат потребност от драма в живота си. Те обичат да се оплакват и ще намерят каквато и да е причина за това. Те ще се оплакват от някакъв аспект от живота си и ще чакат отговор от вас. Не се поддавайте на първия си подтик. Не бъдете болногледач, който би трябвало да се грижи за всеки. Да кажем, че сте отседнали в една стая, дружно с ваш другар. Ако той хленчи, че в стаята е прекомерно горещо или прекомерно студено, той най-вероятно желае вниманието ви и чака от вас да го съжалявате или да поправите обстановката. Вместо да го накарате да се почувства по-добре, кажете му, че вие се чувствате добре. Не се тормозете, че това може да наподобява малко жестоко. Другият човек има способността да поправи личната си обстановка, тъкмо като вас. Ако му обърнете вниманието, което търси, вие затвърждавате, че хленченето работи, съобщи fakti.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР